brief van de maand - juni [#contentmarketing & copywriting]

Brief van de Maand | De 3 Grootste Contentproblemen bij Grote Organisaties | Afkijken bij je Concurrenten | Top Podcasts over Schrijven

Hi.

Wat?

Wat er mis is met je contentstrategie? Waarom het niet gaat zoals je wilt dat het gaat? Bij grote organisaties is het bijna altijd één van deze drie redenen. Of twee. Of alledrie. Ik heb het met mijn eigen ogen gezien, met mijn eigen handen ervaren, en vergelijkbare ervaringen gehoord van collega-strategen. 

Werk je niet bij een grote organisatie? Dan heb ik dit gratis ebook voor je, waarin ik je stap voor stap meeneem naar een betere contentstrategie. Geen zin om 'dat helemaal te lezen'? Heb ik ook weleens. I guess you zou gewoon even met me moeten praten in dat geval. Dat kan ook. Ik denk altijd met je mee. En langskomen kan ook.

Wat je ook kunt doen, zo kom je vast een heel end, is goed kijken naar je concurrenten. Ik las er dit artikel over, waarin je meteen een scherpe anlayse leert maken

Genoeg over strategie. 

Nog even over schrijfsels en zulks meer.

Ik las een heerlijk artikel vol goede voorbeelden van het bedenken en beschrijven van gelaagde karakters. Handig voor wie een held of anti-held zoekt voor in z'n verhaal.

Meer leren over het schrijven van sterke artikelen, verhalen, brieven, al dan niet fictief, al dan niet commercieel? Ik heb een paar podcasts over schrijven voor je op een rijtje gezet - ja, je zou meer podcasts moeten luisteren, want dat medium is nog steeds, en zeker in Nederland, zwaar ondergewaardeerd. Doe er wat aan.

Uren en uren en uren aan waardevolle lessen voor als je beter wilt leren schrijven. Wil je mijn podcast volgen? DeLifestyle Design Podcast, die maak ik samen metRuben Klerkx, gaat niet over schrijven, maar over lifestyle design, what's in a name. Met andere woorden: alles over het ontwerpen van je eigen leven, van je ochtendroutine tot je inkomsten en uitgaven, van de manier waarop je werkt tot hoe je beter slaapt. En meer.Volg je me op Spotify? Er liggen zestien afleveringen op je te wachten.

Tot slot.

Context bepaalt de waarde van een avacado. En van al het andere, maar avacado's zijn lekker en spreken tot de verbeelding.

Doei.

P.S. Volg je mij al op Instagram?

Nu echt doei.

P.S2. Wil je mijn volgende Brief van de Maand niet missen. Meld je dan aan :-)