brief van de maand - januari [#contentmarketing #copywriting]

Cover bewerkt.png

Rotterdam, de Content Strategy Score Card en een lekker lijstje


Hoi!

En een hyperhappy 2019! Heb je al met me geproost

Anyway, ik ben blij dat je mijn Brief van de Maand weer leest. Ik heb namelijk weer van alles voor je.

Om te beginnen heb ik een hele makkelijke manier voor je om te ontdekken of jij je contentstrategie een beetje op de rails hebt. Met deze Content Strategy Score Card, kom je erachter hoe je ervoor staat, qua content. Wil je meteen aan de slag met de verbeterpunten? Ik help je op weg met het bijpassende ebook, die zie je vanzelf voorbij komen in die Content Strategy Score Card.

''Maar wat heeft dat te maken met Rotterdam?'', denk je nu misschien. ''Je staat op de foto van deze brief toch met je muil voor de Zwaan, ja toch?'', denk je waarschijnlijk als je zelf ook Rotterdammer bent.

Nou, het viel me op dat 'Rotterdam' zo vaak door Rotterdamse bureaus wordt genoemd om zichzelf een imago aan te meten. Zelfs Amsterdamse bureaus roepen dat ze zo lekker 'Rotterdams' zijn. En daar vind ik wat van. En dus heb ik er dit over geschreven.

Om af te sluiten heb ik nog een lekker lijstje voor je, want daar houden mensen vlak voor en vlak na oud en nieuw van: dit waren de beste content brands van 2018. Heel veel inspiratie op het gebied van contentmarketing en storytelling dus. Doe er je voordeel mee.

Tot volgende maand. Doei!

Tim