Brief Van De Maand - September 2018 [#contentmarketing | #copywriting]

Hey, hey, hoi, ha, hi, dag lieve lezers, hallo!

Gonzalez Galore hier; ik heb 'last' van Acute ADHD, een plotselinge Red Bull Strike, Adrenaline Rush, Autobahn Aanval, hoe je het ook wilt noemen. Ik zit in een Koffie K-hole, POWERRRRRR Extra Espresso AAN, waaaahhhjajajajaja.

Deze Brief van de Maand gaat over DOEN. Over maken, over aan de slag gaan. In het kader van 'ADHD is besmettelijk' help ik je in deze Brief van de Maand September te pieken als een leugendetector die op Donald Trump is aangesloten.

Het allerbelangrijkste wat ik met je wil delen is mijn methode om een contentformule te maken [deel 1]. Heb je nog geen contentformule? Dan is het nu tijd om die te gaan maken; met een contentformule heb je altijd inspiratie om nieuwe content te maken, publiceer je moeiteloos een continue stroom relevante content voor het publiek dat je wilt bereiken. Aan de slag dus.

Om je contentproductie nog verder te verhogen, kun je beginnen met hergebruik van je oude content: 8 slimme manieren om meer bereik te genereren voor content die je al eerder hebt gemaakt. Easy wins dus. Oh, mocht video jouw ding zijn, lees dan deze 3 do's en 3 don'ts voor brand video's.

Go go go go!

En dan. De plaatjes tussen je tekst. Lees dit ook even, dan weet je waarom je betere plaatjes moet gebruiken en hoe je dat doet. No worries, ik ben ook geen held met plaatjes, maar met mijn favoriete tools Piktochart  (supertip) en Canva(supertip) kom ik een heel eind. Gratis goede foto's vind je op Unsplash (supertip).

En doorrrrrr.

Ben je al een eindje op weg met je content? Schalen! In deze Content Champion Podcast leer je hoe je slim schaalt, en meer meer meer meer goede content maakt en publiceert. Go go go go!

Ben je na deze Brief van de Maand geïnspireerd om meteen een artikel te gaan schrijven? Lees dan zeker 'How to write an Awesome Blog Post in 5 Steps'. Of mijn eigen artikel over dat onderwerp: 'Zo schrijf je een goed artikel. Van begin tot eind. Van research tot publicatie.'

Geen tijd? Geen probleem. Stop met eten, dat levert tijd op (supertip).

Succes!

Doei.

Tim

P.S. Wil je deze Brief van de Maand nooit missen? Meld je dan aan, zodat je ‘m automatisch in je inbox krijgt.