Brief Van De Maand - Oktober [#contentmarketing | #copywriting]

Hola mis lectores!

Je Brief-van-de-Maand-Amigo hier, vanuit Madrid. Het is hier elke dag zo'n 25 graden, de zon schijnt de hele dag én gaat 45 minuten later onder dan in Nederland. Het leven speelt zich dan ook voornamelijk buiten af, hoewel ik op het moment van schrijven binnen zit, in 'Adorades', het perfecte koffietentje voor freelancers die behalve van de zon ook van hun werk genieten.

Jaloers? No te preocupes, ik zit hier nog maar één dagje. Daarna ga ik naar Barcelona.

Terzake.

Vorige week las je deel 1 van mijn artikel 'Zo maak je een contentformule'. Nu heb ik deel 2 voor je. En, als je dat makkelijker vindt, ik heb een gratis e-book gemaakt van deel 1 + deel 2:

> Gratis e-book: Zo maak je een contentformule <

Ben je klaar met het ontwikkelen van je contentformle? Dan kun je verhalen gaan maken. Geen inspiratie? Laat je hoofd razen, dan komen de verhalen vanzelf.

Trouwens een leuke tip voor als je verschillende verhalen voor verschillende kanalen maakt: 'Should Your Brand Voice Stay the Same Across Social Channels?'.

Winactie: gratis re-write
Heb jij een tekst van maximaal 200 woorden waarvan je denkt dat 'ie beter kan? Een tekst op je website bijvoorbeeld, je LinkedIn profieltekst of een andere belangrijke tekst die de lezer bij z'n kladden moet grijpen? Reply op deze mail en plak je tekst in het mailtje. Eén van de inzendingen wint een re-write; ik neem 'm onder handen en stuur mijn versie binnen één week naar je toe.

Dat was 'm voor nu.

Que tengas un feliz día! 

Timito

P.S. Wil je deze Brief van de Maand nooit missen? Meld je dan aan, zodat je ‘m automatisch in je inbox krijgt.