Brief Van De Maand - Augustus 2018 [#contentmarketing | #copywriting]

Dag Lieve Lezers.

Daar ben ik weer, met mijn Brief van de Maand augustus. De maand waarin de beurswaarde van Apple voor het eerst boven de biljoen euro uitkwam, LGBT'ers met een verstandelijke handicap nog heimwee hebben naar de speciaal voor hen georganiseerde Milkshake Festival editie (hoe hartverwarmend!) en ik mezelf voor het eerst in mijn leven geen twintiger meer kan noemen.

Allereerst wil ik mijn strijd om leven en deadline met je delen. Korte tijd terug had ik namelijk voor het eerst in mijn leven een zogeheten writers block, met blinde paniek als gevolgOf en hoe ik die strijd heb overwonnen, beschrijf ik in dit artikel. Heb jij géén writers block op dit moment? Dan heb je wellicht iets aan mijn superuitgebreide artikel over hoe je een goed artikel schrijft, van research tot redigeren en alles daartussenin. 

En dan. Je kunt er niet omheen. Het lekkere weer en de vakantieperiode. Ik kan me niet herinneren een zomer te hebben meegemaakt met half zoveel zonnige dagen als deze zomer. Wat een joie de vivre! Grappig aan die mooie dagen vind ik altijd de opvallend kleine hoeveelheid mail, de ontbrekende telefoontjes van bedrijven en de steeds maar vooruit geschoven projecten van klanten en mede-freelancers. Nederland lijkt niet thuis en niet aan het werk.

Nee, mooi weer in Nederland betekent afgeladen stranden en openluchtzwembaden, barbecue gatherings en zonnebrandsmeerpartijtjes. Een zomer als deze kenmerkt zich door op festivals krioelende mensenmassa's die dansen, dansen en nooit meer naar bed willen. Ik doe daar natuurlijk vrolijk aan mee; volgens mijn stappenteller heb ik maar liefst 150 kilometer gedanst op De Zon Festival, Milkshake Festival, Gay Pride, Dekmantel Festival en Wildeburg. 

Of ik het dan niet druk heb met werk, vragen andere freelancers mij soms. Jawel, maar ik werk om de zon heen. 's Ochtends vroeg en 's avonds laat, wanneer ik bruin ben en de stilte en donkerte van de doordeweekse zomernacht mij helpen contentmarketingstrategieën in elkaar te zetten en artikelen te tikken. Best wel veel gedaan deze zomer. En dus dacht ik, laat ik dat eens op een rijtje zetten voor jullie. Dan weten jullie wat ik zoal doe, deze zomerse dagen:

Hoe is jouw zomer? Ik hoop dat je het net zo naar je zin hebt als ik én toch nog een hoop werk gedaan krijgt.

Nog veel zonnige dagen en een heerlijke augustusmaand.

Liefs,

Tim

P.S. Wil je deze Brief van de Maand nooit missen? Meld je dan aan, zodat je ‘m automatisch in je inbox krijgt.