Brief van de Maand - April 2020

Slim met Content Tijdens Corona | Gratis Contentkalender Template | Vingerlikkend Lekker Schrijven

Hey jij.

Trek je het nog een beetje? Heb je nog vel aan je handen? Nog genoeg wc-papier in huis? Nog genoeg lont over om je huisgenoten te tolereren?

Ik vond de eerste weken bijzonder, inspirerend en 'eigenlijk ergens ook wel even lekker'. Maar het quaranteren komt me nu in anderhalve meters tegelijk m'n strot uit. Mijn wasmand is leeg, mijn boeken staan op kleur in de boekenkast, ik weet alles van Joe Exotic en z'n vriendjes, ik heb mijn spiegelbeeld uit verveling in het gezicht gehoest en heb zelfs, en dat is waarom ik zeker weet dat ik het nu echt wel gehad heb, mijn hortensia's gesnoeid.

Goed. Extra tijd dus om jou een extra waardevolle Brief van de Maand te schrijven.

Ik begin met mijn eigen 'Waarom het juist in tijden van crisis slim is te investeren in contentmarketing'. In dat artikel leg ik je uit waarom je juist nu volop voor content moet gaan, geef ik je voorbeelden van merken die slim inspelen op corona én vertel ik je de eerste 3 stappen die je moet zetten om dat zelf ook te doen.

Verder heb ik - misschien had je 'm al voorbij zien komen op LinkedIn - een superhandig contentkalender template voor je gemaakt. Dat bespaart je uren gehannes met uitzoeken wat slim is en hoe je dat in elkaar flanst. Alsjeblieft, mijn gratis contentkalender template. In deze mini-podcast leg ik je precies uit hoe je die slim gebruikt.

Ook heb ik, in het kader van 'quaranteren-doet-leren' €10 korting voor je op mijn online course over contentstrategie. Je betaalt dus €89 voor 8 online lessen waarin je alles leert om een slimme contentstrategie in elkaar te zetten, van merkidentiteit tot doelgroep tot contentformule, distributieplan en contentkalender. Je doet de lessen wanneer, waar en hoe het je uitkomt. Aanmelden doe je op CursusContentstrategie.nl. Vergeet je kortingscode niet: QUARANTEREN-DOET-LEREN. Veel plezier.

Maar wacht. Er is meer. (weet je nog, Tell Sell? Die 'goede oude tijd' dat dergelijke kazige kermisleuzen gewoon nog konden. Blij dat die tijd voorbij is).

Maar dat er meer is klopt wel.

Meer jus.

Van die stamppot-andijvie-jus, maar dan voor over je teksten. In dit artikel leer ik je hoe je lekker schrijft, hoe je je teksten de vingerlikkend lekkere smeuïgheid kan geven van een door oma bereide stamppot. Ik leg je uit hoe je woorden laat dansen, ritme gebruikt, vergelijkingen en metaforen verzinselt en een tekst laat opvallen tussen al die andere. Eet smakelijk.

Voordat ik doei ga zeggen wil ik je nog even attenderen op 3 amazing artikelen, 1 handige tool en 1 liedje voor als je het helemaal gehad hebt, maar toch productieve vibes nodig hebt.

3 amazing artikelen:

1 handige tool:

  • Miro. Serieus. Wow. Kijk dan. Nah.

1 liedje voor als je het helemaal gehad hebt, maar toch productieve vibes nodig hebt:

Dat was 'm.

Tot volgende maand.

Doei.