Brief van de Maand | Brand Stories | Copywriting | Maart 2020

Brief van de Maand | Even Iets Anders dan Corona

Hi lieve lezer.

Natuurlijk kan ook ik niet om Corona heen.

En toch ga ik het doen.

Alle begrip voor de mensen die snakken naar 24-7 nieuws over Corona en ook voor iedereen wiens hoofd even nergens anders naar staat; comprendo. Zelf ben ik halsoverkop Colombia net op tijd ontvlucht en heb ik hier in mijn tuinhuis bedacht dat ik mijn Brief-van-de-Maand-lezers iets anders wil bieden dan de poeplading aan Corona-dit-Corona-dat die ze de hele dag op hen afgevuurd krijgen.

Nou, ok, ik wil er één ding over zeggen: ik wens je gezondheid toe, sterkte, succes en, als het je lukt, inspiratie om iets bijzonders uit een bijzondere tijd te halen.

Verder heb ik van alles voor je als je je even NIET met Corona wilt bezighouden. Ja, je ziet het goed, HOOFDLETTERS, doe ik nooit. Maar het zijn gekke tijden, dus doe ik gekke dingen, bijvoorbeeld zeggen dat het gekke tijden zijn, zoals iedereen zegt, terwijl ik normaal juist probeer om niet te zeggen wat iedereen zegt, maar ja, ik zei het al...het zijn gekke tijden.

Over tijden gesproken: vandaag om 16:00 geef ik gratis online advies over contentmarketing. Ik heb een 'room' op Whereby, dat is een soort Skype / Zoom. Dus, als je het leuk vindt om met mij te praten - niet sparren, zelfs in gekke tijden vind ik dat je zo'n woord niet moet gebruiken - over contentmarketing, klik dan om 16:00 op deze link. Je komt dan automatisch in mijn room op Whereby. Ik hanteer één regel: we gaan het niet over Corona hebben. Verder mag alles, behalve in mijn gezicht hoesten, we zitten tenslotte toch in één room.

Er is ruimte voor maximaal vier mensen. Ik ben er één van, dus wees op tijd om bij die andere drie te horen.

Liever niet kletsen? Liever lezen? Ik heb een extra lang artikel voor je geschreven over de kracht van storytelling - en hoe je voor jouw merk een overtuigend merkverhaal in elkaar flanst: 'De grenzeloze kracht van het (merk)verhaal + zo bouw je jouw verhaal'.

Tot slot. Ik heb mijn online course over contentstrategie gelanceerd. Hier lees je daar meer over, maar in een notendop: acht online lessen voor €99. In die acht lessen neem ik je mee langs alle onderdelen van een contentstrategie en krijg je per les huiswerkoefeningen. Als je die oefeningen allemaal doet, heb je na afloop van de online course je eigen contentstrategie. Voor €99. Interested? Tot eind deze week krijg je €30 Corona-korting, omdat je waarschijnlijk thuis zit, dus dan kan je net zo goed lekker gaan contentstrategieën. Mail me op info@timdaalderop.com met in de onderwerpregel 'Even iets anders dan Corona', dan krijg je meteen een kortingscode van me.

Dat was het voor deze maand. Volgende maand heb ik weer nieuwe Corona-vrije heerlijkheden voor je over contentmarketing en copywriting.

Knuffel.

Tim

P.S. Tof artikel over de 'Evergreen Score' van je content.