Brief van de Maand - Januari 2020

3 x Betere Teksten | Gouden Tips voor ContentCreatie | Korting op mijn Online Cursus Contentstrategie

Rrrrrraaaanggggg pats klap boem het is 2020, een nieuw jaar, een nieuw decennium met een dubbel getal, dus stroop je mouwen dubbel op tot aan je oksels en schiet met dubbele (elektrische) straalmotoren uit je startblokken voor een slimmere contentstrategie en sterkere teksten.

In deze Brief van de Maand help ik je op weg met sterkere teksten, in de Brief van de Maand februari met een slimmere contentstrategie. 

Sterkere teksten dus. Waar begin je? Hier: de eerste drie dingen die je doet als je beter wilt schrijven, een uitgebreid artikel waarin ik je dood gooi met tips voor slimmere woorden, mooiere zinnen en lekkerdere jus. Ja, je leest het goed: jus, die dikke drap die je over je stamppot heen drapeert. 

Verder kwam ik dit tegen van Jeff Bullas, een van 's werelds meest invloedrijke mensen op het gebied van content / marketing / social media: 9 Tips for Creating Content that Gets Shared

Nu denk jij als trouwe lezer natuurlijk: hoe zit het met je belofte over die tekst voor Wybenga Advocaten? Alsjeblieft. Onderaan deze pagina, een beetje jus-de-tim en een beetje jus-de-wybenga, laat je me weten hoe die smaakt?

Dan wil ik je nog twee dingen meegeven.

EÊn.

Op 15 maart lanceer ik mijn online cursus over contentstrategie. Daarin leer ik je in acht lessen alles wat je moet kennen en kunnen om een contentstrategie te maken. Bij elke les zitten opdrachten; als je ze allemaal doet, heb je aan het einde een good-to-go contentstrategie. Deze online course kost â‚Ŧ99. Tenzij je reageert op deze Brief van de Maand met ''EARLYBIRD'', dan krijg je een kortingscode waarmee je 15% korting krijgt. Je betaalt dan geen â‚Ŧ99, maar â‚Ŧ 84,15. Voor meer info, inclusief uitgebreide review van mijn cursus door Luke Andries, check je deze pagina of klik je op de video hieronder.

Twee.

Denk jij eigenlijk weleens na over het recyclen van je content? Zou je moeten doen. Contentspecialist Renske Holwerda helpt bedrijven meer uit de content te halen die ze al hebben. Briljante zet als je het mij vraagt, want: relatief veel effect in relatief weinig tijd. Voor alle duidelijkheid, dit is geen advertentie, maar een tip van mij omdat ik oprecht enthousiast ben over wat zij doet met haar start-up Content 'o Clock.

Toch nog een derde dingetje.

Maak jij ook content over contentmarketing of copywriting? En wil je bijdragen aan deze Brief van de Maand? Stuur het me toe. Als ik het goed vind, dan stop ik het in de Brief van de Maand februari.

Dag lieve lezers. Maak er een mooie maand van. En tot de volgende.

Tim