Brief van de Maand - Oktober 2019

Brief van de Maand | 18 Superhandige Tools voor Contentmarketing & Copywriting | Mind is Blown


Hi jij.

Soms ontdek je ineens iets en dan wéét je: de rest van de wereld wist dit al láng. Ik had van de week ook zoiets. Tenminste, dat wil ik nu met je checken. Ik kwam erachter dat deze emoji niet 'heel boos' betekent, maar 'mind is blown':

emoji.png

'Mind is blown' dus. Ben ik inderdaad de enige die dit niet wist, of had jij dit ook, tot nu? Ik heb er zelfs (op een klein scherm is het nóg lastiger te zien allemaal) weleens een koksmuts in gezien, in dat ding op z'n hoofd.

Dat gezegd hebbende wil ik nog iets kwijt over emoji's. Het zit me hoog. Ik wil al heel lang een emoji voor 'Koi No Yokan', Japans voor 'het gevoel dat je hebt als je iemand tegenkomt en weet dat je daar verliefd op gaat worden'. Maar die komt er maar niet. Terwijl er wel twee, ja TWEE, emoji's bestaan voor 'huilen van het lachen'. Een rechte en een scheve. Belachelijk. 

Terzake. Ter contentmarketing en copywriting. 

Ik heb 18 superhandige tools voor je op een rij gezet. Tools die onmisbaar zijn voor als je iets met contentmarketing doet. Tools die je werkdag makkelijker én leuker maken en je klanten of je leidinggevende blijer. Zonder deze tools geen TIM copy & content, dus geen Tim Daalderop, dus geen Brief van de Maand. Ik deel ze met liefde met je:

>18 superhandige tools voor contentmarketeers (en pretty much voor iedereen die ook maar iets met content doet of freelancer is of weleens een online stukje schrijft)<

Ben je sowieso geïnteresseerd in tools die je werkdag makkelijker maken? Ik volg al een tijdje het Youtube-kanaal Keep Productive, waarop Francesco D'Alessio de meest uiteenlopende productiviteits- en timemanagement-tools bespreekt. Ook handig: lees artikelen over dit onderwerp op Medium.com, een schat aan artikelen :-) 

Big News: ik start binnenkort een Online Course Contentstrategie
Dan wil ik nog dit met je delen. Ik ben op dit moment bezig met een online course contentstrategie. Dat wil zeggen: mensen kunnen binnenkort alles over contentstrategie leren wat ik weet. Sterker nog: ze kunnen in 8 online lessen een contentstrategie in elkaar zetten aan de hand van mijn eigen methode, met behulp van alles kennis die ik daarover in huis heb.

Ben jij geïnteresseerd in die online course? Of ken je iemand die een contentstrategie wil maken? Reply dan op deze mail met 'CONTENTCOURSE', dan krijg je een kortingscode waarmee je de online course voor €69 in plaats van €99 krijgt.

Dit weet en kan je na die online course contentstrategie:

  • Je weet wat contentmarketing precies is en wat je ermee kunt

  • Je snapt het belang van een contentstrategie en hoe zo’n strategie eruit ziet

  • Je kunt een contentgedreven doelstelling formuleren

  • Je kunt je doelgroep bepalen en die in verschillende persona’s verdelen

  • Je kunt je distributieplan maken

  • Je kunt een contentgedreven merkidentiteit ontwikkelen

  • Je kunt je contentformule ontwikkelen, compleet met thema's en subthema's

  • Je kunt een contentkalender maken

Laat het me weten als je die kortingscode wilt.

Tot volgende maand. 

Liefs.

Tim

P.S.: Volg je mij al op LinkedIn en Instagram?