Brief van de maand

Ja. Ik ga brieven versturen. Nieuwsbrieven welteverstaan. Waarom? Het eerlijke antwoord is dat ik je op die manier aan me wil binden, dat ik je gegevens van je krijg zodat ik meer inzicht krijg in wie mij volgt en dat de kans groter wordt dat jij straks aan mij denkt op het moment dat je iemand zoekt die je kan helpen met contentmarketing of copywriting. 

Een ander eerlijk antwoord is dat ik het leuk vind om mijn kennis met je te delen en in contact te komen met vakgenoten en andere mensen die om wat voor reden dan ook bezig zijn met contentmarketing of copywriting. 

Als je benieuwd bent naar mijn brief van de maand, dan kun je je het beste gewoon aanmelden.

Dit is wat je kunt verwachten

  • Ik ga het over mezelf hebben...content en updates van mij, over mij en over wat ik weet. Ik deel het met je. Zo blijf je op de hoogte van wat ik allemaal doe en schrijf. 
  • ...maar niet alleen over mezelf. Ik deel ook content van anderen met je. Omdat ik het interessant vond om te zien, lezen of luisteren en ik denk dat jij dat ook vindt. 

Ik hoop dat je 'm leuk vindt. En als je 'm niet leuk vindt, dan meld je je gewoon weer af.