Zo maak ik een contentmarketingstrategie (mijn eigen methode)

Contentmarketing begint bij een slimme strategie. Want een goed doordachte contentmarketingstrategie, daar kun je jaren op bouwen. Dat betekent niet dat je maar één keer goed hoeft na te denken en je daarna alleen nog maar hoeft te produceren. Wel heb je met een contentmarketingstrategie een stevig fundament gebouwd waar je op verder kunt bouwen, een richting gekozen die je de goede weg op stuurt. 

Om de start of doorontwikkeling van je contentmarketingstrategie zo goed mogelijk aan te pakken, heb ik een eigen methode ontwikkeld. Een methode waarmee ik opdrachtgevers als Moneyou, Argenta, Cambridge Weight Plan en Plantsome van een strategie heb voorzien die de komende jaren merk en doelgroep dichterbij brengt.

Hoe ik dat doe? Zo.

Contentmarketingstrategie Aanpak.png

Wil je meer weten over mijn aanpak? Wil je zelf een contentmarketingstrategie ontwikkelen en kan ik je daarbij helpen? Neem dan even contact met me op, dan denk ik met je mee.