10 maanden freelancen in 28 cijfers

1 juli vorig jaar begon ik voor mezelf. Ik nam afscheid van Frankwatching, waar ik toen ruim 3,5 jaar als Campaign & Content Strategist werkte. Het was tijd op in het diepe te springen. Tijd om te gaan ondernemen, tijd voor de Grote Sprong die me zoveel plezier, vrijheid, kennis en ervaring zou brengen, zo bleek.

Voor mezelf beginnen, het is een van de beste keuzes die ik ooit heb gemaakt. Het bevalt goed. Meer dan goed. De vrijheid, de uitdaging, de opdrachten en alles wat er bij het ondernemerschap komt kijken. Ik geniet en leer elke dag. 

Wat heb ik in die tien maanden gedaan? Veel te veel om in één verhaal te stoppen. Om toch een beeld te kunnen schetsen, heb ik een aantal cijfers verzameld die een idee geven van hoe mijn avontuur eruit zag en hoe mijn bedrijf er nu voor staat. Om mezelf uit te dagen heb ik ervoor gekozen om dat eens niet met tekst te doen, maar met beeld. Als woorddenker een pittige opgave, maar wel leuk om te doen.

Voilà.

Afbeeldingen met extra dankjewel aan Freepik.com