Contentmarketing. Copywriting. Of beide. Alles wat ik kan en weet deel ik met je in één training.

Ik kies ervoor om me voor 100% te specialiseren in twee expertises: contentmarketing en copywriting. Door heel veel andere dingen niet te doen, kan ik met recht zeggen dat ik veel kan en weet binnen die twee expertises. Wil je je verder ontwikkelen op het gebied van contentmarketing of copywriting? Huur mij dan in om een training te komen geven.

 

Training contentmarketingstrategie

CONTENTMARKETING

Tijdens mijn training contentmarketing leer ik je hoe je een contentmarketingstrategie ontwikkelt én hoe je die in de praktijk brengt. Aan de hand van mijn vijf-vragen-model leer ik je de juiste stappen te zetten op weg naar een slimme strategie. Vervolgens leer ik je wat goede content is en hoe je die ontwikkelt. Na mijn training weet je hoe je met contentmarketing de doelen kunt bereiken die voor jouw organisatie het belangrijkste zijn. 

 

COPYWRITING

Schrijven is als het eten van een whopper; iedereen kan het, maar bij 90% van de mensen ziet het er smerig uit. Hoe moet het dan wel? Hoe schrijf je een tekst die de aandacht trekt, weet vast te houden en een lezer pas na de laatste punt weer loslaat? Hoe leg je je creativiteit in je teksten en welke beïnvloedingstechnieken kun je toepassen om ervoor te zorgen dat lezers doen wat jij wilt? Na mijn training weet je hoe je woorden kunt inzetten om te bereiken wat je wilt.

MOUWEN OPSTROPEN

Natuurlijk ga ik een hoop vertellen. Maar we stropen ook onze mouwen op; naast theorie en praktijkvoorbeelden maken we een aantal opdrachten. Die opdrachten bespreken we meteen, zodat je weet of je niet linksaf moet terwijl je rechtsaf slaat.

Meer weten over mijn trainingen?

Naam *
Naam