oorstrelende podcasts


Sinds begin 2019 maak ik samen met Ruben Klerkx een podcast, de Lifestyle Design Podcast. Elke week publiceren we een nieuwe aflevering, te beluisteren op Spotify, Soundcloud, Apple Podcasts en Stitcher. Samen met experts zoeken we antwoorden op vragen die je stelt als je alles uit het leven wilt halen.

LDP afbeelding website.png
  • Hoe zorg je dat je beter slaapt?

  • Hoe werkt je concentratie precies?

  • Hoe voorkom je een burn-out?

  • Hoe stel je betere vragen?

  • Wat kun je uit het minimalisme halen?

Dat soort vragen.

Podcasten is booming en dat snap ik wel. It’s a kinda magic. Je kunt naar podcasts luisteren tijdens het koken, hardlopen, werken en voor je uit staren. Je laat je oren kietelen door de stemmen die je hoort, je brein zich verrijken met de informatie die het via die stemmen tot zich neemt en je hoeft er niet eens voor te blijven zitten.

Untitled design (62).png

Ik word van podcasten dus net zo blij als van copywriting en contentmarketing. Niet zo gek ook, want het komt allemaal op hetzelfde neer; verhaaltjes bedenken en maken.

Mijn blijheid en ervaring rond podcasten gebruik ik om andere organisaties te helpen een eigen podcast te bedenken, maken en distribueren. Zoek je iemand die met je meedenkt en -werkt? Of zoek je iemand die je podcast presenteert? Ik denk graag met je mee: just shout.