overzicht logos.png

dit zeggen zij over mij

 
Foto Theo Schroen rond.png

Tim is een geweldige aanvulling voor ons team, zowel inhoudelijk als persoonlijk. Hij denkt strategisch met ons mee hoe we met content ons merk kunnen versterken, maar geeft ook praktische tips hoe wij zelf nog waardevolle content kunnen creeëren voor onze gebruikers. Wij ervaren Tim echt als onze (externe) collega en werken daarom erg graag met hem samen. Ik raad Tim zeker aan bij het ontwikkelen van een contentstrategie en de uitrol daarvan! En de samenwerking brengt ook nog eens een hoop plezier met zich mee :)

Theo Schroen, Hooray

foto mady rond.png

Tim heeft in diverse copy net de stap extra gezet die we zochten. Hij begrijpt ons merk goed en tegelijkertijd heeft hij een eigen handtekening die ons nieuwe inzichten heeft gegeven. Samenwerken met Tim is top. Niet alleen om zijn flexibiliteit, maar ook om zijn openheid en advies.

Mady Vink, Mazda

foto mariet niesen rond.png

Tim was precies de frisse wind die we bij Moneyou nodig hadden. Dankzij hem is onze contentmarketing naar een hoger niveau getild. Zowel op strategisch niveau als in de operatie is Tim een topper. Van het shapen van onze contentstrategie tot aan het bedenken en maken van inspiratieve content en nieuwe formats. Zelfs functionele informatie weet Tim om te toveren tot lekker leesbare artikelen. Ook heeft hij fantastisch invulling gegeven aan  onze tone of voice. Dank, Tim!

Mariët Niesen, Moneyou

Untitled design (17).png

Tim is zowel strategisch als uitvoerend van grote toegevoegde waarde gebleken bij het opzetten van de contentactiviteiten voor Moneyou. Hij is in staat zowel de contentstrategie te ontwikkelen als de artikelen in al zijn finesses te schrijven. Dit zorgt ervoor dat er heel snel resultaten zichtbaar zijn van de contentinspanningen. En wat ook zeer prettig werken is: Tim geeft altijd zijn creatieve en resultaatgerichte advies over hoe dingen nog beter kunnen. Alles om de contentstrategie optimaal te laten slagen.

Rutger Docter, Moneyou

Untitled design (12).png

Vier maanden lang werkte ik in opdracht van Moneyou nauw samen met Tim. En ik kan niet anders zeggen: dat was een feest! Tim bruist van de creativiteit en werkt snel, efficiënt en uiterst zorgvuldig. Hij geeft scherpe feedback maar staat ook open voor de feedback van anderen, én doet daar vervolgens ook iets mee. Tim heeft ontzettend veel kennis over contentmarketing en ik ben blij dat ik daar van heb kunnen en mogen leren. Tim is niet bang om zijn mening te geven. Gelukkig maar, want hij slaat meestal de spijker op z’n kop. Daarnaast is hij een ontzettend fijn persoon om in de buurt te hebben. Zijn enthousiasme werkt aanstekelijk!

Hagar Jobse, Freelance journalist en contentmarketeer

Untitled design (6).png

Tim is Tim. Authentiek, eerlijk, kritisch en progressief. We werken nu ongeveer anderhalf jaar samen. Begonnen met de contentstrategie, daarna het schrijven van blogs, het interviewen van klanten en tussendoor brainstormen. No nonsens! Daar hou ik van. Altijd snel en binnen de tijd. Aan een half woord genoeg en weinig correctierondes. Dat is ook wel eens een keer fijn ;) Je krijgt wat je vraagt en vaak nog meer. Maar buiten zijn professionele houding is het natuurlijk ook heel gezellig!

Ylke van Gestel, Argenta

 

Talita rond.png

Ik heb het genoegen om al meer dan een half jaar met Tim samen te werken aan een opdracht voor Moneyou. En ik heb zelden met iemand samengewerkt die zo professioneel, vakkundig en accuraat te werk gaat als hij. Tim bezit een ontwapende creativiteit, weet dat feilloos te verwoorden in tekst en het vervolgens strategisch uit te zetten over diverse kanalen. Daarin verliest hij consistentie, originaliteit en kwaliteit nooit uit het oog. Zowel op strategisch als op creatief vlak haal je met Tim een content creator in huis die onvervangbaar is. Hij heeft altijd het grotere geheel in het vizier en houdt je daarin scherp. Naast zijn skills is hij een geweldig persoon om om je heen te hebben, met een aanstekelijk enthousiasme en energie. Werk eenmaal met Tim samen en je wilt nooit meer anders.

Talita Kalloe, freelance journalist & copywriter

 

''Ik kreeg een belletje nadat een expert door Tim was geïnterviewd. Dat het zo leuk was geweest en Tim zo authentiek en vriendelijk. Tim heeft een half magazine volgeschreven met mooie trendartikelen en klantverhalen. Hij heeft veel waardevolle input opgehaald bij (ervarings)deskundigen. En die informatie vervolgens omgetoverd in artikelen die staan als een huis. Tim heeft mij ook vele slapeloze nachten bespaard door zijn flexibiliteit. Hij schroomt niet om een avondje door te gaan om de planning te halen. Dat doet hij helemaal uit zichzelf. Wat een inzet!''

Joyce Hardholt, Schouten & Nelissen

 

Ruben Klerkx Bizar Bijzonder

"Af en toe kom je van die mensen tegen die écht verschil maken. Wat een verademing om met Tim Daalderop te werken! Hij werkt snel, creatief en grondig. Dankzij Tim had ik in een halve dag een complete contentstrategie gemaakt. Tim denkt mee, doet gedegen onderzoek en laat ook zijn persoonlijke en professionele mening horen. Zeker weten dat ik Tim vaker in ga schakelen."

Ruben Klerkx, Bizar Bijzonder

 

pay-off Decom

“Tim is creatief en neemt geen blad voor de mond. Precies wat we zochten! Met zijn frisse blik wist hij in vier woorden onze waardes in een pay-off samen te vatten. Daarnaast is hij ontzettend productief en heeft hij in korte tijd veel sterke recruitment en social media copy aangeleverd.”

Tom Benders, Decom People

 

Untitled design (41).png

''Samen zitten resulteert bij Tim niet alleen in leuke ideetjes, het gaat verder dan dat. Het meest prettige aan de samenwerking met Tim is de directe output die het oplevert. Bruikbare strategie en kwalitatieve content kwam sneller tot stand dan ik ooit meemaakte! Contentmarketing? Go Tim!''

Bas van der Lans, Productiehuis Van Ons

''The shoemaker’s kids walk barefoot’ gaat zeker ook voor ons op. Klanten gaan altijd voor, onze eigen communicatie komt later wel. Enters Tim…aardig, gedreven en vooral ter zake kundig.
Tim helpt ons met opzet en uitrol van een contentmarketing-strategie voor het bureau. Samen bedachten we het verhaal, maar dankzij Tim gaat het ook echt lukken om meer waarde toe te voegen met relevante content. Zijn praktische tips en prettige stijl van projectmanagement brengen niet alleen onze eigen communicatie, maar ook die van klanten een grote stap verder.''

Lyanne Lamar, Lamar Communicatie

 

Strukton

''Met veel plezier kijkt ons team communicatie terug op de training van Tim. Met heldere praktijkvoorbeelden, zijn kennis en ervaring heeft hij ons echt doen omdenken over de inzet van content via social media. Tim dacht met ons mee, durfde kritische vragen te stellen en zette ons direct aan het werk. Dit alles heeft ons hele mooie input geleverd!''

Chantal Faasen, Strukton


wil je mij volgen? meld je dan aan voor mijn brief van de maand


content maak ik niet alleen voor klanten