Contentmarketing begint bij een slimme strategie.

Tijdens een creatieve sessie werken we aan de hand van mijn zelf ontwikkelde vijf-vragen-model toe naar een goed doordachte contentmarketingstrategie. De theorie, sterke praktijkvoorbeelden, vijf rake vragen, creatieve opdrachten en een berg hulp van mij; het leverde veel klanten een contentmarketingstrategie op waar ze de komende jaren mee verder kunnen. 


 

Kijk!
Voor jou.
Een cadeautje.
>


Aan de slag in 2 stappen

 

Creatieve sessie contentmarketingstrategie

Stap 1 | Creatieve sessie 

Hersenen die kraken, ideeën die over de tafel vliegen. Samen stellen we vragen, bedenken we antwoorden en dringen we door tot de kern. Van propositie naar doelgroep naar verhaal, naar kanalen. Net zolang totdat er een fundament ligt om een ijzersterke contentmarketingstrategie op te bouwen.

 

 

Uitwerken contentmarketingstrategie

Stap 2 | Uitwerking

Aan de hand van alle antwoorden en ideeën die we samen hebben bedacht, ga ik aan de slag met het uitwerken van een contentmarketingstrategie. Mijn thuiskantoor verandert dan in een ravage van, schema's, pijlen, vraagtekens, uitroeptekens, doorgekraste teksten, uitgewerkte persona's en een contentkalender. Dat bind ik netjes in en kom ik presenteren.

 

Meer weten over zo'n creatieve sessie?


Training Contentmarketing

Tijdens mijn training contentmarketing leer ik je hoe je een contentmarketingstrategie ontwikkelt én hoe je die in de praktijk brengt. Aan de hand van mijn vijf-vragen-model leer ik je de juiste stappen te zetten op weg naar een slimme strategie. Vervolgens leer ik je wat goede content is en hoe je die ontwikkelt. Na mijn training weet je hoe je met contentmarketing de doelen kunt bereiken die voor jouw organisatie het belangrijkste zijn. 

Untitled design (29) (1).png
 

Meer weten over die training?


Lees mijn artikelen. Word je wijzer van.