contentmarketing: slimme strategie & sterke content


Contentmarketing is geen project van de afdeling marketing & communicatie. En zeker geen campagne om nieuwe klanten aan te trekken.

Wat contentmarketing wél is?

Contentmarketing is het voortdurend vertellen van jouw verhaal en het opbouwen van een relatie met de mensen die naar dat verhaal luisteren. Zo verhoog je je naamsbekendheid, versterk je je merkreputatie én breng je jouw doelgroep dichterbij.  

Zoek je iemand die je daarbij kan helpen? Als freelance contentstrateeg en contentmaker help ik grote en kleine organisaties bij het ontwikkelen van een slimme contentstrategie en sterke content.


Untitled design (6).png

Tim is Tim. Authentiek, eerlijk, kritisch en progressief. We werken nu ongeveer anderhalf jaar samen. Begonnen met de contentstrategie, daarna het schrijven van blogs, het interviewen van klanten en tussendoor brainstormen. No nonsens! Daar hou ik van. Altijd snel en binnen de tijd. Aan een half woord genoeg en weinig correctierondes. Dat is ook wel eens een keer fijn ;) Je krijgt wat je vraagt en vaak nog meer. Maar buiten zijn professionele houding is het natuurlijk ook heel gezellig!

Ylke van Gestel, Argenta


zo help ik jou aan een slimme contentstrategie en sterke content

Tijdens één of meerdere werksessies breng ik het management, marketing & communicatie en de mensen die het dichtst op je klanten staan, samen. Vanuit het DNA van jouw organisatie ontwikkelen we een goed verhaal en bedenken we een strategie om jouw doelgroep met dat verhaal te bereiken en te overtuigen. Zo bouwen we een contentstrategie die ligt verankerd in het fundament van je organisatie. Dat draagt op korte én lange termijn bij aan je doelstellingen.

Is de strategie af? Dan bedenken we hoe we de strategie in de praktijk kunnen brengen. Ook bij het opzetten van een eventuele contentredactie, het op gang brengen van de contentflow en het produceren van de content zelf kan ik je helpen.


Untitled design (47).png

Tim was precies de frisse wind die we bij Moneyou nodig hadden. Dankzij hem is onze contentmarketing naar een hoger niveau getild. Zowel op strategisch niveau als in de operatie is Tim een topper. Van het shapen van onze contentstrategie tot aan het bedenken en maken van inspiratieve content en nieuwe formats. Zelfs functionele informatie weet Tim om te toveren tot lekker leesbare artikelen. Ook heeft hij fantastisch invulling gegeven aan  onze tone of voice. Dank, Tim!

Mariët Niesen, Moneyou


Untitled design (63).png

kennismaken?

Ik kom graag naar je toe en ook bij mij in Rotterdam ben je welkom. Nog makkelijker is het om even te bellen, skypen, zoomen, appen, dan denk ik meteen met je mee.


lees mijn artikelen. word je wijzer van.