1e editie CO-DOO, mijn internationale coworking community [kom je ook?]

Hi. Sorry dat ik je zo lang in spanning heb laten zitten. Maar don’t worry, mijn plan voor een internationale coworking community leeft nog steeds. So-Co is dood, maar dat is alleen omdat BobbiJo en ik hebben besloten dat CO-DOO (spreek uit: koo-doe) (denk aan: samen doen) de nieuwe naam is.

CoDoo_ImageGreen-03-08-08.jpg

CO-DOO. Coworking the social way.

De 1e editie [kom je ook?]

Vrijdag 15 juni 2018, in The Student Hotel in Rotterdam, van 10:00 tot 17:00, omdat 09:00 veel te vroeg is en we om 17:00 gaan borrelen. Je kunt je hier aanmelden.

CO-DOO maakt nu al blij

De afgelopen tijd heb ik ontzettend veel positieve reacties gekregen op mijn plan voor CO-DOO. Veel mensen herkenden het anti-sociale, het saaie van veel coworking locaties en snakten net als ik naar een plek waar gelijkgestemden samenkomen om te werken, maar vooral om elkaar te leren kennen en een leuke werkdag te hebben. Inmiddels hebben tientallen freelancers, ondernemers en plaatsonafhankelijke werknemers bij uiteenlopende bedrijven zich aangemeld voor mijn CO-DOO updates (speciale nieuwsbrief). Ben jij nog niet aangemeld? Dat kan hier.

Tot vrijdag 15 juni

Dan doo’en we samen co, of co’en we samen doo. Breng zoveel CO-DOO’ers mee als je wilt. Handig als zij zich ook aanmelden, zodat ik van tevoren weet op welk aantal ik kan rekenen.

Nog even een reminder: dit is de ruimte waar we gaan zitten, staan, springen, borrelen, kletsen, ideeën uitwisselen en zulks nog meer: