Gratis e-book: Timemanagement & Productiviteit: Hoe deel je als freelancer of ondernemer je dag optimaal in?

Mijn eerste e-book is af. Ik kwam op het idee toen ik een artikel over timemanagement en productiviteit aan het schrijven was en toen bedacht dat het leuk zou zijn om daar andere freelancers en ondernemers voor te interviewen. Ik plaatste een oproep op LinkedIn, waar 13 freelancers en ondernemers op reageerden die het leuk zouden vinden om mee te werken. Met onderstaand e-book als resultaat. Een bundeling van mijn eigen visie op timemanagement en productiviteit, gecombineerd met de inzichten en ervaringen van 13 andere freelancers en ondernemers. Een gezamenlijk antwoord op de vraag: hoe deel je als freelancer of ondernemer je dag optimaal in, qua tijd, locatie en setting?

Je kunt het e-book gratis downloaden, in ruil voor je naam en e-mailadres. Je ontvangt dan één keer per maand mijn Brief van de Maand, een bundeling van het beste van mij en van anderen op het gebied van contentmarketing & copywriting. Wil je die liever niet ontvangen? Dan kun je de bevestigingsmail die je krijgt na het downloaden van dit e-book links laten liggen en gebeurt er niks.

Enjoy!

Download hier het gratis e-book 'Timemanagement & Productiviteit: Hoe deel je als freelancer of ondernemer je dag optimaal in?'