one two, one two, test, test. mijn podcast over lifestyle design staat live!

[liever luisteren? dat kan]

Ik wilde eigenlijk opschrijven: een langverwachte droom is uitgekomen: ik ben mijn eigen podcast begonnen. Maar dat is niet helemaal waar. ‘Langverwacht’, daar klopt niets van. Ik realiseerde me dat ik eigenlijk pas drie maanden geleden besloot dat ik wil gaan podcasten. En nu al is het moment daar, mede dankzij Ruben Klerkx, die net als ik ook wilde gaan podcasten. En net als ik zoiets dan maar gewoon gaat doen. We zien wel, vinden wij. Ondertussen hebben we fuckin’ veel plezier en podcasten we er lekker op los.

Samen met Ruben Klerkx dus, collega-ondernemer, de kartrekker achter het collectief van creatieve freelancers the creators company en eigenaar van BizarBijzonder.nl. Samen zijn we de Lifestyle Design Podcast begonnen, een podcast over alles uit het leven halen. Over je leven zo inrichten dat je eruit haalt wat erin zit. Over keuzes maken, fitter worden, zowel mentaal als fysiek. Over productievere ochtenden, relaxtere of juist spannendere nachten, over meer vrijheid, minder verplichtingen. Over het overwinnen van obstakels in het leven en het aangaan van de confrontaties die je soms uit de weg gaat. Over het ontwerpen van je leven, what’s in a name.

Ruben en ik gaan daarvoor op onderzoek uit, gaan met elkaar in discussie en in gesprek met experts, over de meest uiteenlopende onderwerpen binnen het kader van lifestyle design. Elke week publiceren we een nieuwe aflevering. Dat doen we op onze eigen website LifestyleDesignPodcast.nl, maar je vindt onze podcast ook op Spotify, Soundcloud, Apple Podcasts en Stitcher.

Ik trapte af met de eerste aflevering. ‘’De slimste tools om je (werk)dag te organiseren’’ met Jelle Drijver, een van de bekendste podcasters van Nederland. Wil je weten wie we nog meer spraken en welke afleveringen er nog meer aankomen? Abonneer je dan op ons kanaal op Spotify, Soundcloud, Apple Podcasts of Stitcher.

Ik zou het heel leuk vinden als je ons laat weten wat je van de podcast vindt. En heb je een idee? Wil jij onze volgende gast zijn? Wil je ons vertellen dat je een aflevering helemaal te gek of totally ruk vond? Let us know.

Hopelijk tot in onze podcast.

Wat dit te maken heeft met contentmarketing of copywriting?

Vrij weinig. Maar ik vind meer in het leven leuk dan contentmarketing of copywriting. Lifestyle design zou je kunnen zien als mijn grootste interesse, dat waar ik het meest mee bezig ben, over nadenk, over lees, over praat. En het maken van een podcast leek me tof, leerzaam en als contentstrateeg en -creator een aanwinst voor mijn skillset.

En soms heb je helemaal geen reden nodig om iets te gaan doen. Dan heb je er gewoon zin in. En kan het. En doe je het.

Natuurlijk blijf ik merken onverminderd helpen aan een slimme contentstrategie en sterke content. En wil je me inhuren als podcaster? Dat kan nu dus ook ;-)