Dansend te gast in de video / podcast van Jelle Drijver: Timemanagement & Productiviteit

Hoe leuk is het om bij Jelle Drijver (Mr. Podcast Nederland en  jarenlang Mr. Podcast Frankwatching) in de uitzending te zijn? En hoe leuk is het dan om samen met Jelle een dansje te doen, terwijl je tips geeft op het gebied van timemanagement & productiviteit? Kijk en dans met me mee.

Wat was de aanleiding?

Een tijd geleden schreef ik samen met dertien andere freelancers / ondernemers mijn gratis e-book ‘Hoe deel je als freelancer of ondernemer je dag optimaal in?’. Een e-book vol tips op het gebied van timemanagement & productiviteit.

Naar aanleiding van dat e-book nodigde Jelle Drijver me uit voor zijn podcast. En omdat we er toch zaten, hebben we meteen maar de camera aangezet. We hebben gelachen, gedanst en vooral veel tips gedeeld van alle freelancers en ondernemers die in het e-book aan bod komen.

Dans met me mee

Je kunt natuurlijk het e-book gratis downloaden (daar staat VEEL meer in dan je in de video tegenkomt), maar als je liever kijkt dan leest, bekijk dan het resultaat van die dansende middag: