Geen vraag is te gek, geen uitdaging te groot. Ik denk met je mee en kom met een goed verhaal.

Door de jaren heen heb ik een aanzienlijk deel van het digitale landschap verkend, een groot netwerk opgebouwd, vele problemen gezien en net zoveel oplossingen bedacht. Daarom kan het handig zijn om met mij te praten; ik luister naar je, denk met je mee en deel mijn kennis. Samen vinden we dat ene idee dat je in je eentje nooit had bedacht.

Ik denk met je mee over...

 

Contentmarketing

Contentmarketing

Marketing vanuit de inhoud, van push naar pull, van schreeuwen naar helpen. Contentmarketing gaat over het maken en delen van verhalen waar de mensen die je wilt bereiken blij van worden. Dan komen ze vanzelf bij jou terecht. Ik help je bij het vinden van een goed verhaal, gericht op de juiste mensen, via de juiste kanalen en op het juiste moment. 

 

telephone-42134_960_720.png

Leadgeneratie

Data verzamelen, verrijken én omzetten in nieuwe klanten. Dat is leadgeneratie. Ik kan je helpen bij het bedenken, opzetten en in de praktijk brengen van een succesvol leadgeneratie programma. Een constante toestroom van leads is het gevolg, de zuurstof van je organisatie, je bron van nieuwe klanten.

 

Positionering

Merkpropositie

Commercieel succes bestaat bij de gratie van authenticiteit. Met andere woorden: ben je niet authentiek, dan zal je nooit succes hebben. Gelukkig is iedereen uniek en hoef je dus alleen maar op zoek naar jezelf. Wat maakt jouw uniek? Waar ben jij anders in dan je concurrenten? Ik hou je een spiegel voor. Samen gaan we op zoek en komen we tot een krachtige merkpropositie.

 

Campagnes

Campagnes

Hoe vergoot je je naamsbekendheid? Hoe breng je dat nieuwe product onder de aandacht? Hoe bouw je online autoriteit op? Hoe genereer je leads en hoe zorg je voor meer volgers op je social kanalen? Online (en offline) campagnes, het is een kunst. Door de jaren heen bedacht ik er velen, de meeste met succes. Ik help ook jou graag bij het halen van je doelen.

 

Wil je dat ik met je meedenk?

NEEM CONTACT MET MIJ OP <