Gespecialiseerd in contentmarketingstrategie en copywriting. Gelooft (alleen) in goede verhalen. Denkt altijd met je mee.

 

Ik heb er lang en hard over nagedacht. Wat wil ik bezoekers van deze pagina vertellen? Wat wil jij als bezoeker van deze pagina over mij weten? Dat ik contentmarketing- strateeg en copywriter ben heb je inmiddels al ontdekt. Wat je je echt afvraagt is volgens mij: wat kan Tim Daalderop voor mij doen wat andere freelancers niet kunnen?

Waar veel andere freelancers werken binnen allerlei verschillende expertises op het gebied van marketing & communicatie, heb ik ervoor gekozen om mij 100% te focussen op waar ik blij van word en goed in ben: contentmarketing en copywriting. Alle opdrachten waar ik aan werk, alle artikelen die ik schrijf, alle boeken die ik lees: contentmarketing of copywriting. Door die focus heb ik me kunnen specialiseren. Door die focus kan ik beloven dat als je iemand zoekt die met je meedenkt en -werkt op het gebied van contentmarketing of copywriting, ik je verder kan helpen. Zoals ik dat ook doe voor Moneyou, Mazda, Argenta, Strukton en vele andere opdrachtgevers.

Wil je meer over mij weten? Bekijk dan mijn LinkedIn profiel en lees mijn blog. Wil je weten wat mijn opdrachtgevers over mij zeggen? Je leest het hier. Wil je met me praten? Neem dan contact met me op, ik denk graag met je mee.